coco3   De ijs-ster

Onze werkwijze

Sinds mei 2010 heef het Brugse Ommeland er een lekkernij bij! Een origineel Italiaanse Piaggio APE triporteur die het beste ambachtelijk roomijs naar alle buurten en feesten brengt.
Het ambachtelijk roomijs wordt gemaakt van verse hoevemelk en zongerijpte verse vruchten. We brengen standaard 8 soorten ijs mee.

Vanille, chocolade, aardbei, banaan, straciatella, mokka, speculoos en pistache. Vaak is er ook nog een 'smaak van de dag' beschikbaar als suggestie. Indien jullie een speciaal smaakje wensen: laat het gerust (op tijd) weten!

Voor privéfeesten vragen we een vaste vergoeding voor vervoer, aanwezigheid én professionele bediening. Het ijs wordt verkocht aan €1,50/bol.

We komen toe op het afgesproken uur en bedienen iedereen. Eens iedereen ruim bediend en voldaan is trekken we verder. BTW-factuur is uiteraard mogelijk.
's Avonds kunnen we de Coco3 Piaggio triporteur sfeervol verlichten met guirlandeverlichting. Daarvoor hebben we een 220V-punt nodig.

Coco3 brengt niet alleen het beste roomijs mee, maar de aanwezigheid van de triporteur of de fiets brengt ook onmiddellijk sfeer mee! Het zijn vaak de kleine spraakmakende dingen die lang blijven nazinderen...
We vragen een redelijk vlakke ruimte van 2,5 op 3m, liefst iets of wat beschut tegen een harde regenbui. Voor tuinen en binnenplaatsen hebben we een doorgang van 135cm nodig voor de Coco3 Piaggio.
Voor de Roomijsfiets volstaat een gewone deur om door te kunnen.
Al de rest brengen we zelf mee (hoorntjes, wafeltjes, servetten, nootjes en snoepbolletjes zijn inbegrepen in de prijs).

Het spreekt voor zich dat we beschikken over alle nodige vergunningen (o.a. ambulante handel, FAVV, ...).
Indien u ook thuis wil genieten van een heerlijk dessert, kunt u altijd een bestelling plaatsen bij ons via de ijs-ster Brugge roomijs.Daarnaast kan u bij ons ook ijstaarten verkrijgen voor alle gelegenheden. Bekijk nu ons aanbod op de ijs-ster Brugge.