coco3   De ijs-ster

Welkom bij Coco3

Of het nu een huwelijk, verloving, jubileum, lentefeest, communie, garden-party, verjaardag of bedrijfsevent is: een bolletje kwaliteitsroomijs, gemaakt van verse hoevemelk en zongerijpte vruchten, tovert steeds een glimlach op alle gezichten.

Naast onze liefde voor authentieke smaken en topproducten vielen we voor een even authentieke als originele Italiaanse Piaggio Ape triporteur om ons ijs aan de man te brengen op al uw gelegenheden.

 Vraag naar de Piaggio Gelato en verras uw gasten met een professioneel bediende triporteur, zo weggeplukt uit de heuvels van Toscane in hartje Italië.

 U zoekt een niet-alledaagse smaakmaker voor uw feest of opendeur? Op zoek naar een speciale smaak of een speciale suggestie? We beantwoorden graag elke vraag via info@coco3.be 

 Coco3 is een idee van Veerle Misschaert. Zij volgde les bij Christophe Declercq en nam de tijd om de juiste leveranciers te vinden voor élk onderdeel van Coco3. Enkel zo kan topkwaliteit gegarandeerd worden.

 Sedert 1 januari 2011 is Coco3 exclusief verdeler in Noord-West-Vlaanderen van de topproducten van het ambachtelijk bedrijf ijsster Brugge en slaagt er zo in om kwaliteitsroomijs, hoogwaardige sorbets en unieke handgemaakte ijsdesserts van Maître-Glacier Olivier Roland aan te bieden. Je proeft het verschil!

Premium kwaliteit, zowel voor particulier als voor horeca!

Veerle Misschaert